Professionella tvättutrustningar

 

Försäljning,service, underhåll och installation av tvättutrustningar till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Vi erbjuder allt ifrån dimensionering och installation av en komplett tvättstuga till utbyte av en enstaka maskin till service och underhåll av befintliga tvätt- och torkutrustningar.

Produkter

Som auktoriserad serviceparter till Electrolux Professional erbjuder vi ett komplett sortiment som omfattar alla tänkbara maskiner samt doserings-,boknings- och betalsystem.Det innebär att du kan beställa en lösning som uppfyller alla krav på kvalitet, funktion och miljö för varje behov från oss.

EA Gruppen kan hjälpa till med utformning/layout och dimensionering av er tvätt- och torkutrustning.

Här kan du läsa mer om vilka maskiner som finns i Electrolux Professionals sortiment.

 

Tjänster

Vi vet hur mycket en väl fungerande tvättstuga betyder och tillhandahåller en snabb och effektiv service för att minimera stilleståndstiden. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och utbildas fortlöpande, vilket är din garanti för att vi löser dina problem på ett snabbt och effektivt sätt. Våra servicebilar är välutrustade och vi lagerför de mest frekventa reservdelarna för att kunna åtgärda ditt fel vid första besöket.

Genom att teckna avtal om förebyggande underhåll hjälper vi dig att minimera stillestånd och haverier och ser till att förlänga livslängden på dina maskiner.