Professionella tvättutrustningar

vi-ar-stolt-exklusiv-auktoriserad-partner[1]Försäljning, service, underhåll och installation av tvättutrustningar till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Vi erbjuder allt ifrån kompletta tvättstugor till utbyte av enstaka maskiner, service och underhåll. Som auktoriserad serviceparter till Electrolux Laundry Systems erbjuder vi ett komplett sortiment som omfattar alla tänkbara maskiner samt boknings- och betalsystem.Det innebär att du kan beställa en lösning som uppfyller alla krav på kvalitet, funktion och miljö för varje behov från oss.

Vi vet hur mycket en väl fungerande tvättstuga betyder och tillhandahåller en snabb och effektiv service och förebyggande underhåll.Alla våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och utbildas kontinuerligt, vilket är din garanti för att vi löser dina problem på ett snabbt och effektivt sätt. Vi lagerför också de mest frekventa reservdelarna. Genom förebyggande underhåll hjälper vi  till att minimera stillestånd och haverier och förlänger livslängden på maskinerna och inte gör det saken sämre att tvättstugan är ren och fräsch när vi är klara.

 

Electrolux_logo_master_blue_RGB

 

Broschyrer för nedladdning

Electrolux Laundry Systems huvudkatalog

Innovationer i framkant

”Vi håller utrustningen igång”

”Bekymmersfri textilvård