Pumpar

Auktoriserad service för Sveriges ledande pumpleverantörer

EA GRUPPEN är medlemmar i  Servicesektionen inom Swepump och erbjuder försäljning, installation, reparation, service och underhåll av pumpar för bland annat vattenförsörjning och avlopp, industriapplikationer samt värme, ventilation och kyla.

Som auktoriserad servicepartner till Sveriges ledande pumpleverantörer har vi stor produktkännedom och utbildas kontinuerligt på ny teknik och nya produkter vilket gör att vi snabbt och enkelt löser våra serviceuppdrag.

Som specialister inom området hjälper vi dig att hitta rätt pump för rätt ändamål och samarbetar med stort antal leverantörer som täcker alla tillämpningsområden.

Våra medarbetare har en lång erfarenhet av att lösa pumpproblem i alla dess former och hjälper dig att få en optimal och trygg lösning, vare sig det gäller en nyinstallation eller ett serviceuppdrag.

Vi lagerför de mest förekommande pumptyperna och reservdelarna från de stora leverantörerna för omgående leverans.

Merparten av våra serviceuppdrag sker på plats ute hos våra kunder, men vi har också resurser att ta in både stora och små pumpar för renovering och översyn i vår välutrustade verkstad.

ABS1 Flygt Xylem grindex Grundfos2 LPS Percecta1 Robota1 WILO2

Här kan du ladda ner vårt produktblad