Pumpar

Proffs på pumpar

Vi arbetar med de flesta på marknaden förekommande fabrikat och erbjuder försäljning, installation, reparation, service och underhåll av pumpar och kringutrustning för bland annat;

  • vattenförsörjning och avlopp

  • industriapplikationer

  • värme, ventilation och kyla

Med över 70 års erfarenhet av att lösa pumpproblem har vi byggt upp en stor kunskap inom området och hjälper dig att få en optimal och trygg lösning, vare sig det gäller en nyinstallation eller ett serviceuppdrag. Vi hjälper dig att hitta rätt pump för rätt ändamål och samarbetar med stort antal leverantörer som täcker alla tillämpningsområden.

EA Gruppen är en auktoriserad serviceverkstad för majoriteten av pumpfabrikaten på den svenska marknaden. Vi lagerför ett stort sortiment av pumpar och originaldelar för varje fabrikat.

Som medlemmar i Servicesektionen inom Swepump certifieras alla våra tekniker vilket gör att vi har snabbt och enkelt löser våra serviceuppdrag.

Våra servicebilar är välutrustade och vi har även en lastbil med kran för bland annat avloppsstationer.

Merparten av våra serviceuppdrag sker på plats ute hos våra kunder runt om i Västmanland och Mälardalen, men vid behov vi har också resurser att ta in både stora och små pumpar för renovering och översyn i vår välutrustade verkstad.

 

 

 

ABS1 Flygt Xylem grindex Grundfos2 LPS Percecta1 Robota1 WILO2

 

Här kan du ladda ner vårt produktblad