Lediga tjänster

Just nu söker vi en Servicetekniker Tvättutrustningar

Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med eget ansvar? Då är rollen som Servicetekniker för Tvättutrustningar och hushållsmaskiner något för dig!

Som Servicetekniker på tvättutrustningar och hushållsmaskiner arbetar du med installation, reparation och service. Du genomför felsöknings- och servicearbete på plats hos våra kunder.

Vi samarbetar med flertalet fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i huvudsak i Västerås med omnejd. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från Västerås och inga längre resor ingår i tjänsten. Vi har vårt kontor på Erikslund i Västerås och det är här du kommer utgå ifrån.

Bakgrund

Du som har en gymnasieutbildning med el-teknisk inriktning eller motsvarande och som har erfarenhet av att arbeta inom service och underhåll kommer att trivas bra i vårt serviceteam. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i denna roll är det dessutom viktigt att du trivs med att arbeta fritt och självständigt med ett eget ansvar. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation.

Ansökan

Vad får du om du börjar arbeta på EA gruppen? Medarbetarna är vår största tillgång och vi vill att alla ska bli sedda och må bra, därför månar vi om att skapa en bra arbetsmiljö och teamkänsla. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande jobb med bra anställningsvillkor och vi hoppas att du vill bli en del av vårt framgångsrika team.

Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Ranstad vid rekryteringen av denna tjänst.

Kontakta: Rekryteringskonsult Malin Pettersson, 070-215 90 67

Sista ansökan: Urval sker löpande