Om oss

1948 grundade Axel Svensson Industribolaget Aros, då på en snabbt växande marknad för reparationer och omlindning av motorer. Axel´s ideér och framgångsrika arbete ligger till grund för det som idag är EA Gruppen. Idag drivs EA Gruppen av den fjärde generationen i familjen tillsammans med sjutton medarbetare.

Från att ursprungligen ha sysslat med omlindning av motorer har verksamheten under åren utvecklats till att idag omfatta försäljning, installation, service och underhåll av pumpar och tvättutrustningar. Vi är auktoriserad servicepartner till Sveriges ledande pumpleverantörer och Electrolux Professional.

Vi samarbetar med kunder inom kommuner och landsting, fastighetsägare och förvaltare, industrier, bygg- och anläggningsföretag och privatpersoner. De flesta uppdragen utförs på plats hos våra kunder i Mälardalen och Västmanland, men vi har också resurser att ta in större produkter till vår välutrustade verkstad för renovering och översyn.

Exempel på arbeten vi utför kan vara alltifrån reparation av kommunens avloppspumpar till att installera en komplett tvättstuga i ett flerfamiljshus

Som auktoriserad servicepartner till de marknadsledande leverantörerna inom våra produktområden är vi specialister med lång erfarenhet och stor kunskap om de produkter vi jobbar med . Våra medarbetare utbildas fortlöpande, vilket är din garanti för att vi löser dina problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi är ett godkänt elinstallationsföretag och har en bred kompetens inom el, mek och VVS, vilket gör att vi kan ta helhetsansvar för de uppdrag vi utför och som ger en bra totalekonomi för våra kunder.

Med hög servicenivå och personligt engagemang kombinerat med vår långa erfarenhet inom området är vi en trygg och pålitlig  partner till våra uppdragsgivare som värderar en optimal lösning och god totalekonomi.