Om oss

Över 60 år i branschen

EA GRUPPEN startades av Axel Svensson i Västerås 1948 och drivs idag av den tredje och fjärde generationen i familjen, tillsammans med elva anställda.

Från att ursprungligen ha sysslat med omlindning av motorer har verksamheten under åren utvecklats till att idag omfatta försäljning, installation, service och underhåll av pumpar och tvättstugeutrustningar.

Våra kunder finns inom kommuner och landsting, fastighetsägare och förvaltare, industrier, bygg- och anläggningsföretag och privatpersoner. I de flesta fall utförs uppdragen på plats ute hos våra kunder i Mälardalen och Västmanland, men vi har också resurser att ta in större produkter till vår verkstad för renovering och översyn.

Exempel på arbeten vi utför kan vara alltifrån renovering av kommunens avloppspumpar till att installera en komplett tvättstuga i ett flerfamiljshus

Som auktoriserad servicepartner till de marknadsledande leverantörerna inom våra produktområden är vi specialister med lång erfarenhet och stor kunskap om de produkter vi jobbar med . Våra medarbetare utbildas kontinuerligt, vilket är din garanti för att vi löser dina problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi har el – och kylbehörighet och en bred kompetens inom el, mek och VVS, vilket gör att vi kan ta helhetsansvar för de uppdrag vi utför och som ger en bra totalekonomi för våra kunder.

Med hög servicenivå och tillgänglighet kombinerat med personligt engagemang är vi en långsiktig partner till våra uppdragsgivare som värderar korta stillestånd och god totalekonomi.