Lediga tjänster

Vi behöver förstärka vår organisation och söker just nu nya medarbetare

 Servicetekniker för  Pumpservice

Är du den som triggas av att lösa problem? Brukar folk säga att du är händig? Perfekt! Då är det dig vi söker!

Vi på EA gruppen är 17 engagerade medarbetare som tycker att arbetet är mer än bara ett jobb: Vi vill utvecklas och samtidigt ha roligt på jobbet! Hos oss är det viktigt att du som söker tycker om att arbeta i team och du vill vara med att bidra till att vi har en bra kultur att vara stolta över.

Men, vad gör vi på EA gruppen om dagarna förutom att ha roligt tillsammans? Vi arbetar med försäljning, installation och service av pumpar och tvättutrustningar och vitvaror. Våra kunder finns bland annat inom kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi är en auktoriserad servicepartner för Sveriges ledande pumpleverantörer och Electrolux Proffessional Laundry.

Som servicetekniker hos er vad får jag göra, förutom att jobba med härliga kollegor? Jo, du kommer att arbeta med allt gällande pumpar och pumpservice. Det innebär att du genomför reparationer, installationer och service ute på plats hos våra kunder. Älskar du att ge bra service? Då kommer du stormtrivas! Vi förstår att du kanske inte har arbetat exakt med dessa uppgifter och produkter tidigare, men vi lär dig. Förutom som nämnt att du får härliga kollegor så kan du vara säker på att du kommer få ett fritt arbeta där du själv får ta stort ansvar och samtidigt ha omväxlande arbetsuppgifter. Den ena dagen är aldrig den andra lik! Vi har vårt kontor på Erikslund i Västerås och det är här du kommer utgå ifrån. Givetvis ser vi till att du har en egen servicebil. B-körkort är ett krav.

Vad får du mer om du börjar arbeta på EA gruppen? Våra medarbetare är vår största tillgång och vi månar om att alla blir sedda och mår bra, därför ser vi till att du får genomgå en grundlig hälsoundersökning vartannat år. Givetvis får du ett friskvårdsbidrag och flera gånger per år gör vi roliga saker och aktiviteter tillsammans. I år firar vi bland annat att EA Gruppen fyller 70 år!

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Skicka in din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande.

 

Frågor angående tjänsten besvaras av VD Susanne Hedman, tel. 070-44 44 521

Vi samarbetar med Ranstad när det gäller denna rekrytering.

Vid frågor angående ansökan kontakta rekryteringskonsult Ann-Catrine Nilsson-Gärd 0733-434341